De laatste tijd is er nogal wat veranderd in makelaarsland. De titel "makelaar" is niet meer beschermd, zodat u als consument niet meer weet of de makelaar met wie u zaken doet voldoende gekwalificeerd is om uw belangen optimaal te behartigen. Gelukkig biedt het NVM-lidmaatschap u deze zekerheid wel. Kromhout makelaardij is lid van die vereniging van makelaars. Op www.nvm.nl vindt u informatie over de vereniging, maar ook aan welke criteria een makelaar moet voldoen.

Natuurlijk kunt u uw woning ook zelf verkopen. Met een gedegen voorbereiding en gebruikmakend van de hedendaagse media lijkt dat misschien zelfs gemakkelijker dan voorheen. Past u echter op. Regelgeving verandert voortdurend en een foutje is al snel gemaakt. Zeker bij vastgoedtransacties zijn de gevolgen vaak niet te overzien.

Een huis of appartement aanbieden is meer dan een advertentietekst met een prijs! Een juist advies vraagt om een gedegen voorbereiding. Bij de aanbieding kunt u er dan zeker van zijn dat bij Kromhout Makelaardij alle kennis en ervaring zal worden ingezet om voor u het beste resultaat te behalen.

Wij zijn u graag van dienst in de gehele Bollenstreek (De Zilk, Hillegom, Katwijk, Lisse, Lisserbroek Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout en Warmond).